OS4 DepotLogo by Alkaron 
(anonymous IP: 18.206.13.39,1348) 
 HomeRecentStatsSearchSubmitUploadsMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 

 Categories

   o Audio (330)
   o Datatype (47)
   o Demo (186)
   o Development (540)
   o Document (21)
   o Driver (89)
   o Emulation (142)
   o Game (872)
   o Graphics (468)
   o Library (102)
   o Network (205)
   o Office (56)
   o Utility (825)
   o Video (61)

Total files: 3944

Full index file
Recent index file

 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  IntuitionBase


Support the site


 File comments for:  Library » Misc » warposemu.lha

Warposemu

Description: WarpOS wrapper for AmigaOS4
Download: warposemu.lha
Version: 16.41
Date: 15 Mar 2009
Category: library/misc
FileID: 4621
RSS Feed url: http://eu.os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=library/misc/warposemu.lha

[Back to readme page]   [Add Comment]   [Refresh page]

Comment by: samo79 (188.152.134.138)At: 30 Sep 2012, 19:38File version: 16.41
I think because Joerg disappeared, would be cool if someone else will resume the development ...

I am very interested aswell
 
 
Comment by: ddni (109.149.160.26)At: 30 Sep 2012, 16:40File version: 16.41
Hi, thanks for this package.
Will there be any work done to get it running with the X1000?
 
 
Comment by: Thematic (88.114.43.95)At: 21 Mar 2009, 09:29File version: 16.41
What sort of changes were done for the new hardware?
 
 
Comment by: joerg (87.169.92.181)At: 14 Nov 2008, 22:39File version: 16.40
| amigawriter no work with this version (16.40) in my aone os4.1

AFAIK it uses wizard.library, make sure you have the AmigaOS 4.x version from
Alinea
installed.
 
 
Comment by: sinisrus (77.194.140.109)At: 11 Nov 2008, 21:47File version: 16.40
amigawriter no work with this version (16.40) in my aone os4.1

 
 
Comment by: Nubechecorre (85.18.103.172)At: 10 Nov 2008, 21:13File version: 16.40
Doesn't work here on sam.. any special setting needed ?
 
 
Comment by: Nubechecorre (85.18.103.172)At: 10 Nov 2008, 21:13File version: 16.40
Doesn't work here on sam.. any special setting needed ?
 
 
Comment by: newlight (81.36.117.200)At: 02 Apr 2008, 21:42File version: 16.39
Great!!!
 
 
Comment by: Curty (78.147.248.199)At: 31 Mar 2008, 19:07File version: 16.39
Superb
 
 
Comment by: samo79 (80.116.30.186)At: 30 Mar 2008, 16:44File version: 16.39
Great great great !!!
 
 
Comment by: Sharakmir (83.233.252.82)At: 30 Mar 2008, 15:47File version: 16.39
Great achievement - thanks so much! :)
 
 
Comment by: Hypex (210.4.229.71)At: 30 Mar 2008, 06:43File version: 16.39
Thanks for doing this! I was looking forward to this being continued. I notice
the debug mode is enambed for this. Good.
 
 

Copyright © 2004-2019 by Björn Hagström All Rights Reserved